Wienerberger

Крипс 4 ООД

Тухла POROTHERM 25 N+F Преглед отблизо

Тухла POROTHERM 25 N+F

Нов продукт

Тухла POROTHERM 25 N+F

Повече детайли

Повече информация

Дължина 375мм, ширина 250мм, височина 238мм, тегло 16кг, количество в палет 60бр, зидария 1м2 11бр

Керамични блокове с верикални кухини POROTHERM 25 N+F, за защитена зидария, с нут и федер, предназначени за неносещи зидове с дебелина на зида 25 см.

POROTHERM 25 N+F Light са керамични блокове с по-ниско обемно тегло и специфична решетка, която запазва всички основни предимства на тухлите POROTHERM, като рязко намалява разхода на зидарски разтвор..

Керамични блокове с верикални кухини POROTHERM 25 MP, за защитена зидария, с джоб за разтвор, предназначени за носещи зидове с дебелина на зида 25 см или в случаи с повишени изисквания за звукоизлация.

Тухлата POROTHERM съчетава редица полезни свойства: висока механична якост, ниска топлопроводимост, ниско обемно тегло, ниска равновесна влажност и редица други.
Керамичните тухли се отличават с микропореста капилярна структура и притежават способността да "дишат" - поемат излишната влага от въздуха и обратно, отделят я при понижена относителна влажност в помещението, т.е. действат като естествен регулатор на микроклимата.
Тухлената стена акумулира топлината така, че помещенията през зимата са топли, а през лятото прохладни, изравнява температурните колебания и поддържа комфортна температура на повърхността на вътрешните стени.
Тухлата е извънредно устойчив материал: не ръждясва и не се оксидира като металите, не старее и не се разлага както пластмасите, не гори и не гние като дървото, не се атакува от химикали и микроорганизми и т.н.
При изпичането си при мин. 900оC тухлата преминава реално през огън и не гори при пожар.
 
Керамичните блокoве POROTHERM са с вертикални кухини, много на брой камери, сравнително дебели външни и вътрешни стенички. Керамичните блокoве POROTHERM са с порьозен череп и кухинност около 45% и са направени от 100% естествени материали. Благодарение на порьозната си маса керамичните блокове имат сравнително ниско обемно тегло и се изпълняват в по-големи формати, като това ги прави и по-технологични. Използват се за изграждане на носеща или неносеща външна и вътрешна зидария при строителството на обществени и жилищни сгради, едно- или многофамилни жилища, жилищни блокове, бизнес центрове, детски градини, болници и други сгради с обществено или стопанско предназначение.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Тухла POROTHERM 25 N+F

Тухла POROTHERM 25 N+F

Тухла POROTHERM 25 N+F