Категории

Най-продавани

Крипс ООД

Промоции

В момента няма промоции.

Фирма Крипс 4 ООД е създадена през 1997 г. в София. Първоначално основната дейност на компанията е търговия на едро и дребно със строителни материали. Разполагаме с 4 склада на територията на гр. София.

От 2005 г. разширихме автопарка си използван за превоз за собствена сметка и развихме второ основно направление на дейност - вътрешен и международен транспорт. Разполагаме със 25 собствени товарни автомобила с тонаж от 1,5 до 24 тона, от 20 до 100 куб.м. Въпреки неблагоприятните икономически условия инвестираме в увеличаване на броя на превозните средства и в тяхното обновяване.

От 2007 г. притежаваме лиценз за международен превоз на товари. Извършваме товарни превози в България и Европа. Основни наши дестинации са Швеция, Норвегия, Дания, Италия, Румъния, Гърция, но обслужваме и други европейски страни.

Разполагаме със собствен сервиз за тежкотоварни камиони, оборудван с необходимата техника и висококвалифициран персонал, което ни позволява бърза и адекватна реакция при възникнали технически проблеми.

Освен собствения автопарк сме изградили солидна мрежа от подбрани транспортни партньори, с които работим успешно, установили сме строги правила на работа подплатени с взаимно доверие, което ни позволява да отговорим на изискванията на нашите клиенти и да бъдем конкурентни на пазара на транспортните и логистичните услуги.

Основната ни цел е да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим се да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.

Индивидуалният подход към всеки клиент е приоритет за нас. Комплексната транспортна услуга, която предлагаме създава оптимални условия за развитие на Вашия бизнес

Изпълнението на всяка една Ваша заявка - от момента на възлагането и до доставката на стоките - се контролира от нашите опитни транспортни мениджъри.

Чрез директна връзка с шофьорите, нашите спедитори Ви обезпечават с постоянна информация за протичането на транспорта.

Постоянно работим в насока за подобряване качеството на предлаганата комплексна услуга, за да спестим време и пари на партньорите си. Приоритет е навременната и безпроблемна доставка на поверените ни за транспортиране стоки. Опитът и професионализмът на екипа ни Ви гарантират коректност, сигурност и бързина при превоза на Вашия товар.

 Ние предлагаме:

  • професионална информация за товара и най-ефикасният начин за транспортиране
  • избор на оптимално трасе и вид на автомобила
  • 24 часа диспечерско обслужване
  • връзка с всеки автомобил по всяко време.
  • подбор на подходящи малки и средни партньори превозвачи
  • персоналното обслужване на партньорите превозвачи

 

Възползвайки се от нашите услуги Вие ще се си спестите проблема с постоянния подбор на персонал, ненужни материални разходи и техническо обезпечаване. Работим в това направление и с готовност ще сътрудничим за постигане на взаимно изгодни условия за бъдеща съвместна работа.

ЕВРОПА РОУД СПЕД - ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ:
Йордан Юруков - Мениджър транспорт
Мобилен телефон: 0888908259
Тел.: 02/9454010
Факс: 02 9454010