Категории

Крипс 4 ООД

СКЛАДОВЕ:

Крипс 5 ООД - София, Склад Горубляне - бул. Самоковско шосе №30
Тел./Факс: 02/9738757
Мобилен 0885650983

Крипс 4 ООД - София, Склад Дървеница - бул. Климент Охридски №91
Тел. 02/9621820
Факс. 02/8624636
Мобилен 0888699008

Крипс 5 ООД - София, Склад Слатина - бул. Цветан Лазаров 16-18
тел.факс 02/9711218
Мобилен 0885771881

Крипс 4 ООД - София, Склад Левски - Левски - ул. 546 №9
тел.факс 02/9454010
Мобилен 0889722743